Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

szex-tortenetek

A blogomban szextörténeteket fogsz találni

Friss topikok

  • : Izgalmas olvasmányra vágysz? Itt rengeteg szextörténetet találsz, amelyeket napi rendszerességgel ... (2020.04.07. 07:23) Japán lány vibrit rendelt
  • birkozo1590: Egész jó (2012.12.15. 01:12) A dombtetőn
  • I am Not A Princess I am A Khaleesi: Jó! ;)) (2012.02.03. 11:58) A lyukasóra... - folytatás
  • Petyyyyy: Csak gratulálni tudok, engem meggyőztél. Jók a történeteid, kíváncsian várom a folytatás. Sok sike... (2010.04.08. 13:44) A cserediák program

Linkblog

Még feedek

Nincs megjeleníthető elem

A cserediák program

2009.10.18. 20:45 | szex-tortenetek | 5 komment

Érettségi után, amikor technikusként tanultam, résztvettem egy cserediák programban. Mindigis érdekelt más országok kultúrája, és szerettem új embereket megismerni. Olaszországba küldtek ki, Nápolyba. Repülővel mentem, kellemes volt az út. Beszélgettem pár emberrel, kedvesek voltak, a stewardessek pedig nagyon figyeltek az utasokra.

Megérkeztem Nápolyba. Az iskola igazgatója a reptéren várt néhány diákkal. Itt máris kiakadt a szemem: csupa 19 éves néger csaj. Mindigis tetszettek a néger csajok, ez maga volt a Paradicsom.

Kiderült, hogy történt egy kis tévedés. Ez egy koedukált lányiskola, és egy lányt vártak, nem engem - elég érdekesen néztem volna ki szabás-varrás órán. A repülőjegyem viszont csak 2 hét múlvára szólt, úgyhogy volt 2 hét pihenésem Nápolyban, tehát volt egy ingyen nyaralásom. És a legjobb: a fiú kollégiumok teljesen tele voltak, úgyhogy egy lánykollégiumba kerültem.

Ezek a néger csajok elég jól beszéltek angolul, úgyhogy esténként jó sokat beszélgettünk. Meséltek a suliról, a cserediákprogramról, stb... Aztán este 9 óra volt, a tusolás ideje. Elmentem tusolni, éppen a karomat mostam, amikor hallottam, hogy nyílik az ajtó. A tusolóknál nem volt se függöny, se semmi, úgyhogy mindenki láthatott mindenkit. Egy lány lépett be - mi más lépett volna be, lánykolesz volt - rámnézett, majd tágra nyitott szemekkel mondta:

-Semmi baj, nem zavarsz. Elvégre én vagyok a vendég, neked meg a kollégium a 2. otthonod, úgyhogy én egy szót sem szólhatok - mondtam mosolyogva.

Ezután elment a zuhanyzó másik sarkába, és elkezdett tusolni. Diszkrét volt, hátat fordított nekem, nem akart leskelődni - nem mintha bántam volna - úgyhogy énis háttal voltam neki, így nem láttuk egymást. Aztán már majdnem végeztem a tusolással, amikor Tiffany újra megszólított:

-Megmosnád a hátam?

Na bazz! WTF?! Ittvagyok egy irtó dögös néger csajjal egy zuhanyzóban meztelenül, és megkéri hogy mossam meg a hátát? Ki az a hülye aki ne kapna az alkalmon?

-Persze, nagyon szívesen - válaszoltam.

Odamentem hozzá, majd a kezemrecsöpögtettem egy kis tusfürdőt, és elkezdtem mosni a hátát. Finom jázmin illatú tusfürdő volt. Ahogy mostam a hátát, természetesen láttam a fenekét is. Meztelenül álltam mögötte, akárcsak ő. A farkam hamar elkezdett dagadni, és keményen hozzásimult a fenekéhez. Nem zavarta, hanem buján mosolygott.

-Ha már ittvagy, a melleimet is megmosnád?

Tettem még egy kis tusfürdőt a kezemre, és elkezdtem simogatni a melleit. A mellbimbói hamar elkezdtek dúzzadni, és énis egyre jobban beindultam. Legszívesebben a falhoznyomtam volna, és vadul megdugtam volna, de tudtam, hogy ez még csak a bemelegítés.

Ezután jöttek az izgalmasabb részek, ezeket viszont csak holnap teszem közzé...

A bejegyzés trackback címe:

https://szex-tortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr211458773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aquafan · http://ferdeszem.blog.hu/ 2009.11.07. 13:24:12

A japán csajokhoz mit szólnál?

szex-tortenetek 2009.11.07. 16:15:30

Azok is jófélék :P Nemsoká itt az ideje egy újabb frissítésnek, majd írok akkor valami olyat amiben japán csajok vannak. Jó ötlet, köszi :)

postas.bacsi 2009.11.22. 19:20:47

Jok a torteneteid deeleg nehezen akadtam rajuk szeretnek olvasni tovabbi olyanokat is ahol valami vagoszerszamot is hasznalnak a tortenetekben persze nem a horrora gondoltam,azt kimondottan nem szeretem-tovabbi sok sikert.

szex-tortenetek 2009.11.22. 19:29:28

Köszönöm :)
Vágószerszámot?:D Hát, ilyesmire még életemben nem gondoltam :D Tudnál egy példát mondani hogy mire gondoltál és hogyan? Pl hogy 2 csaj feldug egymásnak 1-1 ollót?:D

Petyyyyy 2010.04.08. 13:44:29

Csak gratulálni tudok, engem meggyőztél. Jók a történeteid, kíváncsian várom a folytatás. Sok sikert!
süti beállítások módosítása