Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

szex-tortenetek

A blogomban szextörténeteket fogsz találni

Friss topikok

  • birkozo1590: Egész jó (2012.12.15. 01:12) A dombtetőn
  • W&K: 300x.blog.hu/ ezt olvassátok, szerintem nagyon jó. 300 szor fognak kúrni ebben az évben, és mindeg... (2012.03.21. 23:12) Japán lány vibrit rendelt
  • I am Not A Princess I am A Khaleesi: Jó! ;)) (2012.02.03. 11:58) A lyukasóra... - folytatás
  • Petyyyyy: Csak gratulálni tudok, engem meggyőztél. Jók a történeteid, kíváncsian várom a folytatás. Sok sike... (2010.04.08. 13:44) A cserediák program

Linkblog

Még feedek

  • Hibás feed URL.

Szavazás

2013.03.09. 12:01 | szex-tortenetek | Szólj hozzá!

Japán lány vibrit rendelt

2009.11.18. 16:51 | szex-tortenetek | 2 komment

Régebben egy futárcégnél dolgoztam. Szerettem a munkámat, bejártam az országot, nem volt mellettem ideges főnök aki 5 percenként lecsesz valamiért, lényegében csak kocsikáztam egész nap. Az alapbérem sem volt rossz, és borravaló is akadt. Volt pár alkalom ami elég extrém volt, a kedvencemet megosztom veletek!

Szerződésben voltunk egy szexshoppal, volt hogy nekem kellett elvinni 1-1 rendelést tőlük a megrendelőhöz. Kedd reggel 8 óra körül bementem a boltba, átvettem a csomagot, majd útnak indultam. Jó hosszú út volt, a várost nem írom le hogy honnan indultam, a célállomás Nyíregyháza volt. 10 óra után valamivel értem oda. A címet is könnyen megtaláltam - a technika csodái: GPS - majd becsengettem. Egy kedves, 18-20 év körüli női hang szólt bele a kaputelefonba:

-Teszék?

-Jónapot, a futár vagyok, meghoztam a csomagját!

-Redben, jöjjön!

A cserediák program... - folytatás

2009.10.19. 19:13 | szex-tortenetek | Szólj hozzá!

Tehát éppen Tiffany melleit mostam/simogattam. A farkam egyre keményebb volt, nemcsoda.

-Segítsek énis a mosakodásban? - mosolygott rám bájosan.

-Hát, szívesen elfogadnám a segítséged - válaszoltam.

Leguggolt, visszahúzta farkamról a bőrt, és elkezdte nyalogatni a makkomat - tényleg mintha csak mosná. Ahogy nyalogatta, néhány ondócsepp is előbújt, amiket szorgosan lenyalogatott. Nem kapta be a farkam, hanem csak végignyalogatta mindenhol.

-Gyere be a szobámba ha akarsz folytatást! Én várlak - és ezzel kiment, majd bement a szobájába, én pedig utána. Nem hagyhattam ki ilyen alkalmat, végre egy néger csajt is megkaphatok. Minden álmom ez volt.

Bementem a szobájába. Halk zene szólt - talán B.B. King - tompa fény, Tiffany pedig az ágyban betakarózva. Odamentem mellé, és lehúztam róla a takarót. Megcsókóltam, közben végigsimítottam teste minden pontját. Jó kemény feneke volt, biztos sokat biciklizett. Kis bemelegítés után tovább csókoltam, majd elkezdtem ujjazni. Jó nedves volt. Élvezte a dolgot, nagyon. Rátértem a melleire is. Ujjazás közben elkezdtem szopkodni a mellbimbóit is. Halkan nyögdécselt közben. Olyan édesen nyögött, hogy erős kéztetést éreztem arra, hogy mégjobban "megnyögtessem", úgyhogy bebújtam lábai közé, és elkezdtem nyalni a finom pináját. Kicsit másabb illata volt mint az európai lányokénak, talán édesebb, akár az íze. Szép nagy csiklója volt, jó volt szopkodni. Néha nem bírt magával olyannyira, hogy a derekát megemelte a levegőbe. Ilyenkor elkezdtem markolászni a fenekét. Egy idő után úgy gondoltam, jó lenne ha énis kapnék egy kis kényeztetést, úgyhogy abbahagytam a lefetyelést. Felálltam, odaálltam elé, majd száját ráinvitáltam a farkamra. Nyalogatta egy ideig, közben a heréimet markolászta, majd elkezdett szopni. Nem is lassan, nem is gyorsan, kellőképpen dinamikusan. Jó volt látni, ahogy a vastag, húsos fekete szájában eltűnik a farkam. Eszméletlenül szopott.

-Jó kemény a farkad, belémdughatnád - mondta kicsit megvadult hangon.

A cserediák program

2009.10.18. 20:45 | szex-tortenetek | 5 komment

Érettségi után, amikor technikusként tanultam, résztvettem egy cserediák programban. Mindigis érdekelt más országok kultúrája, és szerettem új embereket megismerni. Olaszországba küldtek ki, Nápolyba. Repülővel mentem, kellemes volt az út. Beszélgettem pár emberrel, kedvesek voltak, a stewardessek pedig nagyon figyeltek az utasokra.

Megérkeztem Nápolyba. Az iskola igazgatója a reptéren várt néhány diákkal. Itt máris kiakadt a szemem: csupa 19 éves néger csaj. Mindigis tetszettek a néger csajok, ez maga volt a Paradicsom.

Kiderült, hogy történt egy kis tévedés. Ez egy koedukált lányiskola, és egy lányt vártak, nem engem - elég érdekesen néztem volna ki szabás-varrás órán. A repülőjegyem viszont csak 2 hét múlvára szólt, úgyhogy volt 2 hét pihenésem Nápolyban, tehát volt egy ingyen nyaralásom. És a legjobb: a fiú kollégiumok teljesen tele voltak, úgyhogy egy lánykollégiumba kerültem.

Ezek a néger csajok elég jól beszéltek angolul, úgyhogy esténként jó sokat beszélgettünk. Meséltek a suliról, a cserediákprogramról, stb... Aztán este 9 óra volt, a tusolás ideje. Elmentem tusolni, éppen a karomat mostam, amikor hallottam, hogy nyílik az ajtó. A tusolóknál nem volt se függöny, se semmi, úgyhogy mindenki láthatott mindenkit. Egy lány lépett be - mi más lépett volna be, lánykolesz volt - rámnézett, majd tágra nyitott szemekkel mondta:

Melinda és Alexandra... - folytatás

2009.10.12. 17:57 | szex-tortenetek | Szólj hozzá!

Tehát ott tartottam, hogy megvolt mind a két csajszival a 69-ezés. Mind a ketten elég nedvesek voltak már, úgyhogy először Melinda ült rá a farkamra. Jó sikamlós volt, mint mindig. Miközben Meli lovagolt, Alexa hol a golyóimat nyalogatta, hol Melinda segglyukát. Jó volt mindhármunknak. Nem sokáig volt rajtam, leszállt, majd mindketten szoptak felváltva. Ezután meglovagolt Alexa is. Nagyon szűk pinája volt. Milyen szűk lehet a feneke ha a pinája ennyire szűk? - gondoltam. Ahhoz képest hogy nincs sok tapasztalata, egész jól mozgott, bár inkább én voltam az irányító. Ahogy Alexa pattogott a farkamon, Melinda odadugta nekem a fenekét, hogy nyaljam, ő közben Alexa melleit szopogatta.

-Lányok, és ti egymást nem is akarjátok picit kényeztetni? Lazítanék egyet, játszatok egymással! - mondtam mosolyogva.

Mindketten rámmosolyogtak, majd levetették magukat az ágyra, és vad csókolózásba kezdtek. Én addig leültem az ággyal szemben lévő székre, és onnan figyeltem az eseményeket.

Csókolóztak, simogatták egymást, majd Melinda elkezdte nyalni Alexát. Alexandra feküdt a hátán, Melinda pedig felém pucsított miközben nyalta a szaftos puncit. Jó rálátásom volt mindenre, különösen Melinda pinájára és segglyukára. Legszívesebben egyből odarohantam volna és bedugtam volna farkam a fenekébe, de még picit vártam. Alexa nem bírta sokáig, lábai elkezdtek remegni. Tudtam, hogy nemsokára elélvez, úgyhogy gondoltam, besegítek picit énis. Szóltam Alexának hogy pucsítson ő is. Melinda folytatta Alexa pinájának a nyalását, én pedig nyaltam a fenekét. Néha nyelvünk összetalálkozott. Alexa nagyon élvezte a dolgot, szinte már sikított az élvezettől. Miután elélvezett, elkezdtem dugni Melit. Alexa picit pihent. Nem foglalkozott velünk, saját magát kényeztette: fogdosta melleit, ujjazta magát, stb.. Majd egy kis pihenő után hozzámszólt:

-A nyelved ügyes volt a popsimnál, szívesen nekedadnám a fenekem szüzességét! - mondta bájosan.

Ezaz! Seggbedughatom végre! És igazam volt, tényleg nem dugta még senki seggbe előttem.

-Jó rendben, de akkor kéne néhány előkészület hogy ne fájjon! - válaszoltam.

Melinda és Alexandra...

2009.10.11. 20:58 | szex-tortenetek | Szólj hozzá!

Mint már írtam az első sztori végén, Melindával volt, hogy egy osztálytársnőjével hármasban csináltuk. Nem is egyszer! Most számomra a legemlékezetesebbet írom le.

Pénteken miután végeztem a suliban, hazajöttem, lepakoltam, ebédeltem, elkészülődtem, majd mentem Melindához. Aztmondta, hogy délután nem lesznek otthon se szülei, se tesói, úgyhogy készüljek egy őrült nagy kefélésre. Nemcsoda, hogy vártam, hogy végre nála lehessek.

Bekopogtam, de nem nyitotta ki az ajtót, hanem kikiabált a szobából, hogy menjek be. Bementem, levettem a cipőm, majd bementem a szobájába, és ott feküdt az ágyon.. meztelenül.. mellette egy osztálytársnője.. ő is meztelenül..

Átfutott pár dolog a fejemben, kicsit el is sápadtam. Mit csináltak amíg nem jöttem? Nem elégszik már meg velem, és emiatt egy lány kell neki? Vagy csak szimplán hármasban akarja? Nem tudtam.. csak álltam, és néztem. Majd odajött hozzám Alexandra.

-Na miaz, nem bújsz közénk? - és megcsókolt. Nem ellenkeztem, tudtam már, hogy mit akarnak. Melindát nem zavarta hogy barátnőjével csókolózom. Alexandra elég vékony lány volt, kis mellekkel, kis popsival. Alacsony volt, haja rövid. Jól csókolt ő is, akárcsak Melinda. Ahogy csókolt, húzott magával az ágyhoz. Befeküdtem középre, egyik oldalamon Melinda, másik oldalamon pedig Alexa feküdt.

-Gondoltam, kicsit feltúrbozhatnánk a nemi életünket - súgta a fülembe Meli.

-Jó ötlet, bennevagyok - mosolyogtam.

A bébiszitter

2009.10.08. 22:11 | szex-tortenetek | Szólj hozzá!

Az eset abban az évben történt, amikor leérettségiztem. A vizsgák után természetesen volt pár ünneplés, aztán ez pár hét múlva befejeződött, nyárimunkához nem volt kedvem, úgyhogy esténként rendszerint a haverokkal belementünk az éjszakába, napközben pedig itthon segítettem, neteztem, filmet néztem, zenét hallgattam, stb..

Aztán egy nap, amikor abszolút semmi dolgom nem volt, csörgött nővérem, hogy délután 3tól este 7ig kéne vigyázni a gyerekére (aki akkor volt 6 hónapos). Unokaöcsém kora miatt nem sok dolgom akadt, mivel még kiságyban volt ekkor, és szinte egész nap csak aludt. Jobb dolgom úgysem akadt, úgyhogy elvállaltam.

Amikor átmentem, nővéremmel kicsit beszélgettem. Elmesélte, hogy hívott egy bébiszittert, de pár perce hívta a csajszi, hogy nem tud jönni, elnézést, úgyhogy megkért engem. Nem bánkódtam, úgyis csak otthon unatkoztam volna.

Az angolóra átment franciába... - folytatás

2009.10.07. 21:00 | szex-tortenetek | Szólj hozzá!

Tehát ott tartottam, hogy mérlegeltem, vaciláltam, gondolkoztam. Aztán pár pillanatnyi gondolkodás után rájöttem, ha a fene fenét eszik is, megdöngetem Dóra tanárnőt.

Odamentem hozzá, és aztmondtam neki:

-Nem! Nem megyek haza kiverni! Magába fogom beleverni!

Erre a kissé erős mondatomra a tanárnő alig tudott válaszolni, meglepődött eléggé. Nemcsoda. Ennek ellenére cseppet sem ellenkezett, sőt! Odalépett hozzám, megmarkolta a farkam, és megcsókolt. Jó vad csókja volt, szinte alig tudtam tartani a ritmust. Miközben csókolt, markolásztam a fenekét. Láttam hogy jó segge van, hisz mindig megnéztem amikor elment mellettem, de most végre megmarkolhattam. Aztán a csók végén kicsit meg is paskolgattam. Levette a pólómat, én pedig az övét. Push-up melltartó volt rajta. Egyből be is buktam mellei közé, és csókolgattam, amit nem takart a melltartó, ő pedig kezdte kigombolni a nadrágom, majd le is vette. Miután eltelt pár perc a mellcsókolgatással, levettem énis a nadrágját. Az a tanga ami rajta volt, bárcsak mégegyszer láthatnám.. Ha jól tudom, spagetti tangának nevezik az ilyet, amikor a fenék részénél csak egy vékony csík van. A pinájába elég rendesen bevágott. Puncija elég rendesen átáztatta már a tangáját, de én még fokozni akartam. Felültettem az asztalra, és elkezdtem csókolgatni a talpát, majd szopogatni a lábujjait. Mindig is gerjedtem a szép női lábakra. Látszólag elég rendesen beindította ez a kis láb fetisizmusom. Amikor már nem bírt az őrülettel, levette a tangáját, majd elkezdett maszturbálni, miközben én tovább izgattam a lábát. Nyalogattam a talpát, bekaptam a lábujjait, majd hozzádörgöltem a farkamhoz.

Szép borotvált pinája van. Szerintem tegnap borotválhatta, mert semmi szőr nem volt rajta. Letérdeltem, és elkezdtem nyalni. Igen, biztos hogy tegnap borotválta, sőt, ha jobban belegondolok, lehet, hogy ma reggel, mert a borotvahab illatát lehetett még érezni rajta. Szóval elkezdtem nyalni. Jó lucskos volt. Miközben nyaltam, ő kezével a csiklóját izgatta, én pedig be-bedugdostam a nyelvemet. Finom sós íze volt. Nem bírtam sokáig magammal, énis akartam kapni a jóból.

Az angolóra átment franciába...

2009.10.06. 20:32 | szex-tortenetek | Szólj hozzá!

Mikor érettségiztem, új angoltanárt kaptunk. Az előzőek is egész jók voltak, de az utolsó volt a favorit. Körülbelül 26-28 éves lehetett, göndör barna haja, kreol bőre. Mellei pont jó méretűek voltak, seggét is mindig megnéztük. Nem volt egy beszédes típus, nemigazán tudtunk vele beszélgetni semmi hétköznapi témáról, állandóan csak a hajtás ment. Elég visszahúzódó tanár volt, mosolyogni is alig láttuk. Nem nehéz kitalálni, hogy senkinek sem lett a kedvenc tanárja, ám a kinézete feledtetett mindent.

Egyik angolórán - pár héttel az írásbeli érettségi vizsgák előtt - szituációs gyakorlatok voltak. Volt mindenféle: útbaigazítást kellett kérni, postán kellett csekket feladni, vásárolni kellett, stb... Nekem pedig nem volt párom. Örültem mint majom a farkának, azthittem egész órán pihenhetek majd, úgyhogy mp3 lejátszóm füldugóját be is tettem fülembe, majd amikor pont bekapcsoltam volna a kedvenc dalomat, szólt a tanárnő:

-Mértnem gyakorolsz? Ennyire jól megy?

-Neem, csak nincs párom.

A dombtetőn - folytatás

2009.10.05. 21:06 | szex-tortenetek | Szólj hozzá!

Tehát leültünk pihenni, és tudtuk, hogy most jött el az idő, hogy egymást jobban megismerjük. Kicsit csókolóztunk, majd megkért, hogy ujjazzam meg. Kigomboltam a nadrágját, majd bedugtam egy ujjamat a bugyijába, és kerestem pinája nyílását. Mivel csak a kezem volt bent és a nadrágja nem volt lehúzva, és elég szőrös is volt, nem volt túl könnyű dolgom, de csak sikerült megtalálni a lyukát. Jó nedves volt. Nem siettem, szép lassan ujjaztam, próbáltam minnél jobban "felhergelni". Miután már nemnagyon bírta tovább, kivettem az ujjam, majd megkértem, hogy most ő is csináljon valamit. Kicsit lejjebb húzta a nadrágom, és elkezdte markolászni a farkam, ami kőkeményen állt, és pár ondócsepp is volt a végén. Miután már "megismerkedett" a keze a farkammal, elkezdte szép lassan verni. Jó volt nagyon. Nem bírtuk sokáig, hogy ne legyünk egymáséi, úgyhogy kerestünk egy még eldugottabb zugot. Elindultunk, és már útközben markolásztuk egymást újból. Miután elértünk egy elég rejtett helyhez, letoltam a nadrágom, ő pedig elkezdett szopni. Elkezdtem picit kételkedni a történetekben amiket mesélt, mert ő azt állította, hogy elég jártas már a szexben, engem viszont elég bizonytalanul szopott. Biztos volt már dolga előttem mással is, de szerintem közel sem annyival, mint amennyit mondott. De az is lehet, hogy csak izgult. Nembaj, nem volt rossz. Szép lassan szopott, közben pedig középerősen szívott. Egyszer-egyszer megállt a szopásban és csak verte, közben pedig mosolygott rám. Utána megkért, hogy nyaljam ki. Felfeküdt egy vastag faágra, majd levettem a nadrágját, majd a bugyiját, és először csak ujjaztam. Elég szőrös pinája volt. A pináját jóformán nem lehetett látni, ami először picit zavart, de hamar hozzászoktam a helyzethez. Először csak óvatosan nyaltam bele a pinájába, mert nem nyaltam még előtte szőrös pinát. Rosszabbra számítottam. Nem volt rossz, de jobban szeretem ha csupasz, vagy ha nem ennyire szőrös. Csiklóját is igen nehezen találtam meg a sok szőr miatt, de amikor megtaláltam, Dia nagyon beindult.

-Még, még, abba ne hagyd - nyögött fel

A dombtetőn

2009.10.05. 14:06 | szex-tortenetek | 1 komment

Egy április végi estén igencsak unatkoztam, úgyhogy gondoltam felmegyek a chatre. Nem sűrűn járkáltam arrafele, nemigazán ismertem senkit, úgyhogy egy korombeli lányra (19) rámköszöntem. Jól eldumálgattunk mindenféléről. A beszélgetést külön felpezsdítette, hogy ízlésünk igencsak megyezett, és hasonlóan vélekedtünk sok dologról: életről, emberekről, barátságról, szerelemről, stb... Egyébként Dia volt a neve.

Egész sokáig elbeszélgettünk, felvettük egymás MSN-re, képet cseréltünk. Nem volt kifejezetten szép lány, de valami mégis megfogott benne. Hogy mi, azt nem tudom, de valami erőteljesen megérintett Diában. Talán az, hogy eléggé szókimondó, nem egy nyámnyila típus. El tudtunk beszélni mindenről. És ebbe a mindenbe a szex is beletartozott.

Jó tett helyébe jót várj! - folytatás

2009.10.02. 18:04 | szex-tortenetek | Szólj hozzá!

Tehát az áram visszajött, mi pedig felmentünk Andreához. Bementünk a lakásba, levettem a cipőmet, beinvitált a konyhába, és kávét főzött. Úgy tett, mintha mi sem történt volna. Fura volt nagyon. Nem tűnt szomorúnak, csak egyszerűen nem ilyennek tapasztaltam a nőket, miután szopnak egy jót. Na de sebaj. Ő kávét főzött, én meg néztem közben a fenekét, miközben ő éppen nyújtózik a cukorért, ami a szekrény tetején van. Kíváló alkalom volt, hogy újabb segítséget nyújthassak. Odamentem, és levettem. Persze nem úgy, hogy mellálltam, hanem mögé, és mivel nekemis kicsit nyújtóznom kellett, igen erőteljesen hozzásimultam hátulról, ismét.

-Tessék, gondoltam segítek. - mondtam

Gyorsan megfőzte a kávét, töltött magának és nekem is 1-1 csészével, közben pedig cigiztünk egyet. Szemben ült velem, lábait egymásra tette, kicsit előrehajolt, úgyhogy mellei közé remek belátásom volt. Annyira bámultam a cickóit, hogy lehetlen volt, hogy ne vegye észre. Persze már kevésbé voltam zavarban emiatt, miután már leszopott.

-Na, ennyire beindítottalak? - kérdezte

Jó tett helyébe jót várj!

2009.10.01. 20:49 | szex-tortenetek | Szólj hozzá!

Amikor az eset történt, kb 18-19 éves lehettem. Dögfáradtan jöttem haza suliból, éhes is voltam, szomjas is, szóval minden bajom volt. Amikor a tömbünk elé értem, láttam, hogy az egyik női lakó épp próbál megfogni egyszerre 3 táskát + a retiküljét, de nem megy neki. Gondoltam, segítek neki. Egyrészt, mert ismerős (bár az ismerős szó túlzás, csak köszönőviszonyban voltunk - akkor), másrészt meg jól nézett ki nagyon. 35 éves, magas, széles csípő, feszes fenék és mell, barna hajában szőke melírcsíkok. Nem volt se sovány, se dundi, teltkarcsúnak se lehetne mondani, de átlagos testalkatúnak sem. A nézésében volt valami, ami beindít szerintem minden férfit. Kissé talán szigorú, de egyben szexi, tüzes tekintete volt mindig. Mintha csak azt mondaná a szeme hogy "gyere, dugjunk édes!".

Szóval odamentem hozzá.

-Jónapot, segíthetek?

-Nagyon megköszönném - mosolygott.

A lyukasóra... - folytatás

2009.09.30. 22:44 | szex-tortenetek | 1 komment

Na akkor jöjjön az igazi izgalom!

Miután levettem a melltartóját és a tangáját, nem kezdtem el ebből nyalni. Még mindig húztam az időt, de már kapott egy kis őrjítést: elkezdtem szopkodni a mellbimbóját, közben markolásztam a combját, egyre közelebb és közelebb érve a pinájához. Melle nem volt nagy, viszont kerek, formás volt, amolyan marékbaillő, bimbója pedig kemény. Miután mindkét bimbóját szopogattam eleget, elkezdtem lefele haladni. Punciját látszólag borotválja, de kb 6-7 napja már biztosan nem látott borotvát, de ez a legkevésbé sem zavart. Elkezdtem nyalogatni. Először alulról a csiklójáig végignyaltam párszor. Finom volt. Látszólag nagyon beindult ettől. Párszor még végignyaltam, majd körkörösen elkezdtem nyalogatni a csiklóját, közben néha beszívtam a számba. Lába már kezdett remegni, úgyhogy tudtam, hogy nem szabad abbahagynom - nem mintha abba akartam volna hagyni. Párszor nyelvemet bedugtam a pinájába, így mégintenzívebben éreztem finom, sós ízét. Mámorító volt - neki is. Mégtöbbet akartam neki adni. Elkezdtem ujjazni, és közben nyalogattam a fenekét is. Először féltem, hátha undorodik az anális élvezetektől, de aztmondta, csináljam mégtovább. Örültem neki. Pináját középtempósan ujjaztam, közben nyaltam a fenekét. Miután elélvezett, szinte lelökött magáról. Ekkor picit megilyedtem, de félelmem hamar szertefoszlott: megcsókolt, és lerángatta minden ruhám, majd rálökött az asztalra. Nem cécovázott sokat, szinte rögtön elkezdett szopni. Először csak nyalogatta a golyóimat, majd végignyalta az egész farkam. Ekkor már pár csepp ondóm kibuggyant, amit rögtön le is nyalt. Szerencsére nem kapta be egyből a farkam, hanem körkörösen nyalogatta a makkomat. Először teljesen, majd a peremét. Nagyon beindultam, és láttam, hogy ő is élvezi. Megkértem, hogy hadd csináljam énis neki tovább, úgyhogy 69-eztünk picit. Jó volt, hogy egy iszonyatosan szép lány feneke betemette az arcomat, miközben ő szopja a farkam, énmeg nyalom a pináját és fenekét. 

A lyukasóra...

2009.09.29. 21:22 | szex-tortenetek | Szólj hozzá!

Az eset középiskolában történt, amikor technikusként tanultam. 19 éves voltam, és volt a suliban egy végzős, 18 éves csajszi, aki nagyon tetszett már régóta. Vékony, magas lány volt, hosszú barna hajjal, formás kerek mellekkel és fenékkel, és ennek tetejében irtó szép szemekkel. A nézésében volt valami, ami nagyon megfogott: dögös, szexi nézés, de neki a nézése alapból ilyen volt, nem az a kurvás, erőltetett. Rengeteget szemeztünk, de több nem történt. Persze, mindketten tudtuk, hogy tetszünk egymásnak, de sem ő, sem én nem mertünk lépni.

Aztán egyszer lyukasórám volt egy keddi napon. Osztálytársaim tudták, hogy lyukasóránk lesz, úgyhogy ők hazamentek, én viszont lentvoltam a dohányzóban, lemaradtam az örömhírről, nem szólt senki. Miután végeztem a cigivel, beültem a terembe ahol lett volna az óránk, és vártam. Csak vártam, vártam, de sehol senki. Telefon persze nem volt nálam, úgyhogy nem tudtam senkire se rácsörögni, hogy hol vannak. Azthittem, esetleg másik teremben leszünk, úgyhogy elkezdtem bóklászni a suliban. Ekkor láttam az előbb említett lányt - Melindát -, akit ismét alaposan felmértem - ő is engem. A folyosón csak ő üldögélt, mindenki más az óráján volt. Keresgéltem a többieket, de természetesen nem találtam senkit. Ekkor Melinda hozzámszólt - ez volt az első beszélgetésünk - :

-Keresel valakit?

-Igen, az osztályomat, nem találom őket, és már rég becsöngettek.

-Azthiszem láttam őket, a kémia terem mellett vannak.

Elindult a blog

2009.09.29. 20:52 | szex-tortenetek | Szólj hozzá!

Üdv mindenkinek!

 

 

Még több sexért kattints ide!

 

A blogomban erotikus történeteket olvashatsz. Persze ezek csak fantáziálások, de ennek ellenére remélem élvezni fogod őket.